Eden original cuisine - medium

6 kg

kr.559,95
Fragt omk. tillægges
Varenummer: ED003

Til voksne hunde af alle racer. Til voksne hunde og hvalpe af alle racer. Komplet højkvalitets kornfrit hundefoder med fritgående engelsk kylling, skotsk vildtfangede laks , Nordatlantisk sild, Suffolk and og hele æg.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning

Eden er baseret på forfædrenes kost med et højt indhold af kød protein. Det har et lavt indhold af kulhydrater med frugt og grøntsager.

  • Allergivenligt, og naturligvis 100% uden korn, gluten eller hvide kartofler.
  • Der er et højt indhold af Omega 3 & 6 fedtsyrer fra laks og sild.
  • Præbiotika for at understøtte fordøjelsen.
  • Indeholdende Glucosamin, MSM og Chondroitin til vedligeholdelse af sunde led. Indeholder sundhedsmæssige urter, ikke mindst økologiske vitaminer og mineraler for den optimale optagelse af foderet.
  • Fremstillet i England.

Eden Original Cuisine giver en afbalanceret komplet mad til din hund, der er højt i kvalitetsprotein og er fri for korn, gluten og hvide kartofler. Et omhyggeligt udvalg af kylling, fisk, and og æg giver et varieret udvalg af kødbaseret protein, som er meget let fordøjeligt og let optaget og leverer optimal udnyttelse af foderet. Råvarerne er forsigtigt dampkogte ved ca. 90 grader Celsius, det producerer en meget let fordøjelig mad, der holder så meget af den naturlige balance som muligt. Efter afkøling tilsættes vitaminerne og sporstoffer, hvilket sikrer, at de værdier, der er anført af vitaminerne og sporstoffer, der er anført i analysen, er garanteret. Fisk er kendt for sine mange sundhedsmæssige fordele, herunder; Hjerte-, hjerne- og antiinflammatoriske egenskaber som hjælper led bevægelighed. Specielt olieholdige fisk er rige på omega-3 fedtsyrer eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA). EPA hjælper med at fremme cellemembran fleksibilitet, der sikrer, at næringsstoffer strømmer effektivt ind og ud af celler, for optimal celle signalering og hjernefunktion. EPA konverteres også af kroppen til en familie af hormonlignende kemikalier kaldet eicosanoider. Disse stoffer understøtter en lang række fysiske processer, der påvirker kardiovaskulær sundhed, inflammatorisk respons og immunfunktion. DHA er den mest almindelige omega-3 fedtsyre i hjernen og nethinden og er afgørende for sund struktur og funktion i hjernen og nervesystemet. Opmærksomhed på detaljer er noget, vi er lidenskabelige over for. Eden Original Cuisine, hvis den er hydreret, vil indeholde 260 g kød af høj kvalitet til hver 100 g produkt. Men lige så vigtigt som hovedingredienserne er vores ernæringsmæssige tilsætningsstoffer og sporstoffer: Glucosamin, Methylsulfonylmethane (MSM) og Chondroitin giver støtte til led og skellet. Vitamin A, D3 og E dækker essentielle vitaminer og chelaterede mineraler som jern, zink, mangan, kobber, calcium og organisk selen er i tillæg til de naturlige vitaminer og mineraler, der findes i kød, frugt og grøntsager, og det sikrer, at din hund er garanteret den ernæringsmæssig Værdi som hunden har brug for, så du kan se hvorfor hunde trives på vores mad.

Sammensætning:

Kylling 19%, kylling 18% (fra tørret kylling), Laks 15%, Sild 12,5% (fra tørret sild), søde kartofler 12%, kyllinge fedt 4,5%, And4% (fra tørret And), Tapioka 3,5%, Hele æg 2,5% (fra tørret æg), kyllingelever 2,5%, hvid fisk 2%, Ærte fiber 2%, Lucerne, kikærter, mineraler & vitaminer, gulerod, spinat, æble, Hyben, Kamille, burre rod, tang, Tranebær, Anis & Bukkehorn, Fructooligosaccharides (461 mg / kg), Glucosamin (341 mg / kg), MSM (341 mg / kg), Chondroitin (240mg / kg), timian, merian, oregano, persille, salvie.

Analyse:

Råprotein 41%, råfedt 18%, Rå Fibre 3%, Råaske 9,5%, Fugt 8%, Omega 6 3,5%, Omega 3 0,69%, Calcium 1,81%, Fosfor 1,46%. Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitamin A (som retinylacetat) 14.425 IU / kg, vitamin D3 (cholecalciferol) 2.165 IU / kg, vitamin E (som alfa tocopherolacetat) 95 IU / kg.

Beriget med essentielle vitaminer og olier. Naturligt stabiliseret med blandede tocopheroler. Indeholder ikke tilsat syntetiske antioxidanter. 

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024