Fortrydelsesret / Hvis du fortryder dit køb:

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtog varen. For at udnytte din fortrydelsesret, skal du kontakte BB Hundefoder pr.mail eller telefon.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til

BB Hundefoder

Grimstrupvej 185

4700 Næstved

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling

Sker snarest muligt og senest inden 14 dage.

Hvis du betaler med kreditkort: Pengene tilbageføres til dit kreditkort.

Bemærk! Hvis du sender pakken til en pakkeboks/pakkeshop, henter vi pakken mod gebyr på 79,-

REKLAMATIONSRET:

Når du handler hos BB Hundefoder har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.

BB Hundefoder

Grimstrupvej 185

4700 Næstved

Når du returnerer varen, bedes du gøre følgende:

Send en mail til info@bbhundefoder, hvor efter vi tilsender dig en RMA seddel som du bedes udfylde og vedlægge varer som du sender til os.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024