B&B Professionel Groomingmåtte

45x60cm

199,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 908220

Farve antracitgrå.

Størrelse: 45 x 60cm eller 60 x 90cm

1
+
Tilføj til kurv

Vores transportable groomingmåtte er let og nem at bære i sin praktiske ’pose’, hvilket gør den perfekt til rejser, udstilling, i sommerhuset eller hvorend du måtte tage din hund med. Den kan nemt rulles sammen og opbevares i en praktisk størrelse, når den ikke er i brug.

Måtten er designet med imiteret læder, som er særdeles slidstærkt og let at rengøre. Undersiden er lavet af skridsikkert naturgummi., der sikrer ledaflastning og sikkerhed for din hund. Dette design sikrer reduceret stress på hundens led, hvilket gør det behageligt for hunden at stå på under pleje.

Sikkerhed er altafgørende, og derfor har vores plejemåtte en skridsikker bundoverflade. Dette sikrer, at måtten forbliver solidt på plads på enhver bordplade eller badeværelsesoverflade, hvilket giver stabilitet og velvære.

Vores groomingmåtte er designet til nem rengøring/desinfektion (Spray B&B Ecocleaner og tør af). Den er lavet af vandtæt og hårdfør materiale, så du undgår ridser fra negle, samt bibeholder fordelen ved nemt at kunne tørre alt snavs, pels eller vand væk.

Vores professionelle groomingmåtte er velegnet til forskellige plejeaktiviteter, herunder børstning, negleklipning, badning og meget mere.

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024