Køb flere spar mere

Wolfsblut Wild Duck Adult Medium - 12,5kg

799,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: WB023
Mængderabat
Ved køb af 2: 719,96 kr.
Ved køb af 4: 679,96 kr.

Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn.

WOLFSBLUT, Wild Duck, Adult 12,5 Kg. Medium

Tørfoder med and og kartofler


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning
Køb flere spar mere

Ulve jager deres bytte fra Rocky Mountains i Nordamerika, den arktiske tundra, bjergene og skovene i Europa til ørkenerne og stepperne i Centralasien. Dette forsyner dem med kød og næringsrige indmad, men også med grøntsager, frugter, bær, rødder og urter fra byttets maveindhold. Korn er ikke medtaget her. Sådan modtager ulven de vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og sekundære plantestoffer, den har brug for. Da ulven er stamfader til alle hunde, er vores Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. Vores udvalg af exceptionelle typer kød og næringsrige superfoods er baseret på ulvens levesteder og deres farverige kost. Wolfsblut tilbyder enhver hund en artsegnet og original kost, og med dens variation af varianter er der noget for enhver smag, som de kan tåle. Opskriften på WILD AND Tørfoder kombinerer ulveernæring med de seneste videnskabelige resultater om korrekt hundernæring.

De enkelte foderkomponenter i WILD AND blev sammensat med dyrlæger, så de passede til ulvens naturlige byttemønster og resultaterne af holistisk hundernæring. Wolfsblut tørfoder er derfor unikt.

 • Hundeernæring baseret på ulvemodellen
 • Opskrift med naturlige ingredienser
 • Frisk og fordøjelig and som hovedingrediens
 • And indeholder værdifulde B-vitaminer, herunder vitamin B1, B2, B6, B12 og niacin, samt relevante mængder af mineraler som jern og zink
 • Uden korn, da det ikke forekommer i hundens forfaders naturlige kost og også er en af de mest almindelige allergitriggere hos hunde
 • Med værdifulde superfoods som søde kartofler, hyldebær, aroniabær samt mælkebøtte, jordskok og ginseng med værdifulde ingredienser
 • Med naturlige præbiotika fra jordskok
 • Uden majs, gluten, soja, smagsforstærkere og kunstige tilsætningsstoffer (undtagen vitaminer og mineraler)
 • En klassisk smag, der er meget populær
 • Produceret efter fødevarestandarder
 • Udviklet med dyrlæger

Sammensætning:

And (44%) (heraf andekød 25%, tørret andekød 17%, andefedt 2%), kartofler (24%), søde kartofler (19%), andjus, mineraler, jordskokk, kikærter, hørfrø tomat.

Vitaminer og mineraler:

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. Kg: Vitaminer: vitamin A (som retinylacetat) 21.871 IE, vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.471 IE, vitamin E (som alfa-tocopherolacetat) 710 IE, taurin 1.000 mg; Sporstoffer: vandfri calciumjodat 1,58 mg, selen 0,23 mg, jern 89 mg, kobber 23 mg, zink 159,8 mg, mangan 44,7 mg; Aminosyrer: DL-methionin 2.126 mg, L-carnitin 82 mg

Analyse:

Råprotein 21%

Råfedt 9%

Råfiber 3%

Råaske 8%


 • Kartofler : De giver komplekse kulhydrater og fibre, er lavt fedtindhold og har 15 forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer såsom magnesium, jern, zink og fosfor samt en høj andel af kalium, vitamin B og C.
 • Hyldebær : Ud over anthocyaniner indeholder de sort-blå bær meget C-vitamin og folinsyre. Farvestoffet sambucyanin det indeholder siges også at have en anti-inflammatorisk effekt.
 • Aroniabær : Aronia indeholder store mængder plantestoffer, der siges at have særlige sundhedsmæssige fordele, såsom flavonoider og phenolsyre.
 • Mælkebøtte : Den imponerer med mange mineraler såsom magnesium, folinsyre, mangan og vitamin K. Dette vitamin spiller en vigtig rolle i blodpropper.
 • Hørfrø : Fibrene og slimet i de små korn har en positiv effekt på fordøjelsen og har et højt indhold af flerumættede Omega 3 fedtsyrer.
 • Jordskok : Den indeholder en høj andel af inulin, som har en præbiotisk effekt og stimulerer væksten af sunde bakteriestammer i tarmen. En sund tarmflora har en positiv effekt på immunforsvaret.
 • Ginseng : Den bruges som lægeplante i Asien. Grunden til dette er plantens høje næringsindhold, som er rig på aminosyrer, vitaminer, kobber, jern og calcium.

Jo flere poser du køber, jo større rabat bliver udløst, du kan blande på tværs af alle typer Wolfblue hundefoder

2 poser - 10%

4 poser - 15%

Kontakt os for pris på større mængde info@bbhundefoder.dk

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024