Køb flere spar mere

Wolfsblut Wide Plain Horse Puppy - 12,5kg

849,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: WB002
Mængderabat
Ved køb af 2: 764,96 kr.
Ved køb af 4: 722,46 kr.

Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. 

WOLFSBLUT, Wide plain, Horse Puppy 12,5 Kg.

Tørfoder med hestekød og sød kartoffel


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning
Køb flere spar mere

Ulve jager deres bytte fra Rocky Mountains i Nordamerika, den arktiske tundra, bjergene og skovene i Europa til ørkenerne og stepperne i Centralasien. Dette forsyner dem med kød og næringsrige indmad, men også med grøntsager, frugter, bær, rødder og urter fra byttets maveindhold. Korn er ikke medtaget her. Sådan modtager ulven de vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og sekundære plantestoffer, den har brug for. Da ulven er stamfader til alle hunde, er vores Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. Vores udvalg af exceptionelle typer kød og næringsrige superfoods er baseret på ulvens levesteder og deres farverige kost. Wolfsblut tilbyder enhver hund en artsegnet og original kost, og med dens variation af varianter er der noget for enhver smag, som de kan tåle. Formlen for WIDE PLAIN PUPPY tørfoder kombinerer ulveernæring med de seneste videnskabelige resultater om korrekt hundernæring.

De enkelte foderkomponenter i WIDE PLAIN PUPPY blev sammensat med dyrlæger, så de passede til ulvens naturlige byttemønster og resultaterne af holistisk hundernæring. Wolfsblut tørfoder er derfor unikt.

 • Hundeernæring baseret på ulvemodellen
 • Opskrift med naturlige ingredienser
 • Frisk og letfordøjeligt hestekød som hovedingrediens
 • Hestekød er ikke et masseproduceret produkt. Det er en af de mest veltolererede og fordøjelige kødtyper, har en høj andel af de umættede fedtsyrer Omega 3 og 6, er rig på protein, indeholder 11 forskellige aminosyrer, indeholder vitamin B12, B6 og B3, og har et højt jern- og calciumindhold.
 • Uden korn, da det ikke forekommer i hundens forfaders naturlige kost og også er en af de mest almindelige allergitriggere hos hunde
 • Med værdifulde superfoods som brombær, hyldebær, aroniabær samt mælkebøtte, jordskok og ginseng med værdifulde ingredienser
 • Med superfood-komplekset af de vilde planter brændenælde, mælkebøtte og jordskok
 • Uden majs, gluten, soja, smagsforstærkere og kunstige tilsætningsstoffer (undtagen vitaminer og mineraler)
 • Hvalpe kan rigtig godt lide at spise det, da hestekød smager et sted mellem okse- og vildtkød
 • Udviklet med dyrlæger

Sammensætning
Heste 52% (heraf frisk hestekød 40%, tørret hestekød 8%, hestefedt 4%), søde kartofler 14%, ærteprotein, græskar 5%, kartoffelprotein, kikærter, tomater, pastinak, mineraler, jordskok, hørfrø, timian, merian, oregano, persille 0,1%, salvie, mannan-oligosaccharider (præbiotisk MOS), fructo-oligosaccharider (præbiotisk FOS), gær, citrusekstrakt, brombær, hindbær, blåbær, solbær, hyldebær, chokebær 0, 1% nettle. tjørn 0,1%, mælkebøtte, ginseng, yucca schidigera ekstrakt.

Vitaminer og mineraler:
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitamin A (som retinylacetat) 25.730 IE, Vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.730 IE, Vitamin E (som all-rac-alpha-tocopherylacetat) 835 mg. Sporstoffer: Jern (som jern(II)sulfat, monohydrat og jern(II)aminosyrechelat, hydrat) 95 mg, zink (som zinksulfat, monohydrat og aminosyre zinkchelat, hydrat) 150 mg, mangan (som mangan( II) sulfat, monohydrat) 36 mg, kobber (som kobber(II)sulfat, pentahydrat og aminosyre kobber(II)chelat, hydrat) 15 mg, jod (som calciumiodat, vandfrit) 0,96 mg, selen (som natriumselenit) 0,23 mg. Aminosyrer: DL-methionin 2.126 mg, taurin 1.000 mg, L-carnitin 82 mg.

Analyse:
Råprotein 31%
råfedt 14%
råaske 9,8%
råfiber 3%.
Vand 8%

Energifordeling:
31 % energi fra protein
34 % energi fra fedt
35 % energi fra kulhydrat

Kcal ME or 100 gr.: 347,20
Energi KJ: 1451,30


 • Søde kartofler : Ifølge den amerikanske sundhedsmyndighed CSPI er de en af de mest næringsrige grøntsager på grund af deres værdifulde fibre og høje indhold af beta-caroten og E-vitamin.
 • Græskar : Det er en af de laveste kalorieindhold grøntsager og rig på vitamin C, beta-caroten, mineraler og phytosteroler. De fibre, den indeholder, gør den meget fordøjelig og hjælper fordøjelsen.
 • Ærter : De små proteincrunchies indeholder udover umættede fedtsyrer også masser af fibre, som er gode for fordøjelsen og kan regulere blodsukkerniveauet.Ifølge den amerikanske sundhedsmyndighed CSPI er de en af de mest næringsrige grøntsager pga. til deres værdifulde fibre og høje indhold af beta-caroten og E-vitamin.
 • Jordskok : Den indeholder en høj andel af inulin, som har en præbiotisk effekt og stimulerer væksten af sunde bakteriestammer i tarmen. En sund tarmflora har en positiv effekt på immunforsvaret.
 • Brombær : Bærene indeholder en særlig høj mængde magnesium og jern. Brombær slår også deres lokale slægtninge med deres indhold af provitamin A og vitamin E.
 • Hyldebær : Ud over anthocyaniner indeholder de sort-blå bær meget C-vitamin og folinsyre. Farvestoffet sambucyanin det indeholder siges også at have en anti-inflammatorisk effekt.
 • Aroniabær : Aronia indeholder store mængder plantestoffer, der siges at have særlige sundhedsmæssige fordele, såsom flavonoider og phenolsyre.
 • Hørfrø : Fibrene og slimet i de små korn har en positiv effekt på fordøjelsen og har et højt indhold af flerumættede Omega 3 fedtsyrer.
 • Mælkebøtte : Den imponerer med mange mineraler såsom magnesium, folinsyre, mangan og vitamin K. Dette vitamin spiller en vigtig rolle i blodpropper.

Jo flere poser du køber, jo større rabat bliver udløst, du kan blande på tværs af alle typer Wolfblue hundefoder

2 poser - 10%

4 poser - 15%

Kontakt os for pris på større mængde info@bbhundefoder.dk

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024