Køb flere spar mere

Wolfsblut Wide Plain Horse Adult Medium - 12,5kg

849,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: WB005
Mængderabat
Ved køb af 2: 764,96 kr.
Ved køb af 4: 722,46 kr.

Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn.

WOLFSBLUT, Wide plain, Horse Adult 12,5 Kg. Medium

Tørfoder med hestekød og sød kartoffel


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning
Køb flere spar mere

Ulve jager deres bytte fra Rocky Mountains i Nordamerika, den arktiske tundra, bjergene og skovene i Europa til ørkenerne og stepperne i Centralasien. Dette forsyner dem med kød og næringsrige indmad, men også med grøntsager, frugter, bær, rødder og urter fra byttets maveindhold. Korn er ikke medtaget her. Sådan modtager ulven de vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og sekundære plantestoffer, den har brug for. Da ulven er stamfader til alle hunde, er vores Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. Vores udvalg af exceptionelle typer kød og næringsrige superfoods er baseret på ulvens levesteder og deres farverige kost. Wolfsblut tilbyder enhver hund en artsegnet og original kost, og med dens variation af varianter er der noget for enhver smag, som de kan tåle. Opskriften på WIDE PLAIN tørfoder kombinerer ulveernæring med de seneste videnskabelige resultater om korrekt hundernæring.

De enkelte foderkomponenter i WIDE PLAIN blev sammensat med dyrlæger, så de passede til ulvens naturlige byttemønster og resultaterne af holistisk hundernæring. Wolfsblut tørfoder er derfor unikt.

 • Hundeernæring baseret på ulvemodellen
 • Opskrift med naturlige ingredienser
 • Hovedingrediensen er frisk hest, som er let fordøjelig for allergikere
 • Hestekød indeholder kun halvt så meget fedt som oksekød. Samtidig giver det dobbelt så meget jern og næsten tre gange så meget calcium.
 • Uden korn, da det ikke forekommer i hundens forfaders naturlige kost og også er en af de mest almindelige allergitriggere hos hunde
 • Med værdifulde superfoods som søde kartofler, græskar, pastinak samt kikærter, salvie og jordskok med værdifulde ingredienser
 • Med naturlige præbiotika fra jordskok
 • Uden majs, gluten, soja, smagsforstærkere og kunstige tilsætningsstoffer (undtagen vitaminer og mineraler)
 • En klassisk smag, der er meget populær
 • Udviklet med dyrlæger


Sammensætning
Hest 51% (heraf hestekød 26%, tørret hestekød 17%, hestefedt 8%), søde kartofler (28%), græskar, pastinak, kikærter, ærteprotein, mineraler, fennikel, jordskokker, hørfrø, tomat, timian, merian, oregano, persille, salvie, brombær, hindbær, blåbær, solbær, hyldebær, aronia bær, brændenælde, tjørn, mælkebøtte, ginseng, mannanoligosaccharid (prebiotisk MOS), fruktooligosaccharid (prebiotisk FOS), yucca schidigera ekstrakt.

Vitaminer og mineraler:
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitaminer: vitamin A (som retinylacetat) 21.871 IE, vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.471 IE, vitamin E (som alfa-tocopherolacetat) 710 IE, taurin 1.000 mg; Sporelementer: vandfri calciumjodat 1,58 mg, selen 0,23 mg, jern 89 mg, kobber 23 mg, zink 159,8 mg, mangan 40,9 mg, aminosyrer: DL-methionin 2,126 mg, L-carnitin 82 mg

Analyse:
Råprotein 26%
Råfedt 16%
Råfiber 3,5%
Råaske 9,5
Vand 8%
Calcium 2,3%
Fosfor 1,5%

Energi Beregning:
26 % fra protein
38 % fra fedt
36 % fra kulhydrat
 • Søde kartofler : Ifølge den amerikanske sundhedsmyndighed CSPI er de en af de mest næringsrige grøntsager på grund af deres værdifulde fibre og høje indhold af beta-caroten og E-vitamin.
 • Græskar : Det er en af de laveste kalorieindhold grøntsager og rig på vitamin C, beta-caroten, mineraler og phytosteroler. De fibre, den indeholder, gør den meget fordøjelig og hjælper fordøjelsen.
 • Pastinak : Den smager sødt og krydret, er rig på calcium, kalium, folinsyre, zink og C-vitamin og anses for at være særligt fordøjelig.
 • Kikærter : Kikærter er bælgfrugter og er rige på sunde næringsstoffer. De indeholder højkvalitets planteproteiner, jern, B-vitaminer og calcium.
 • Salvie : Den indeholder tanniner og bitterstoffer samt talrige æteriske olieforbindelser, der blandt andet kan fremme fordøjelsen og lindre luft i maven.
 • Jordskok : Den indeholder en høj andel af inulin, som har en præbiotisk effekt og stimulerer væksten af sunde bakteriestammer i tarmen. En sund tarmflora har en positiv effekt på immunforsvaret.

Jo flere poser du køber, jo større rabat bliver udløst, du kan blande på tværs af alle typer Wolfblue hundefoder

2 poser - 10%

4 poser - 15%

Kontakt os for pris på større mængde info@bbhundefoder.dk

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024