Køb flere spar mere

Wolfsblut Wide Plain Horse Active Adult - 12,5kg

849,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: WB033
Mængderabat
Ved køb af 2: 764,96 kr.
Ved køb af 4: 722,46 kr.

Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn.

WOLFSBLUT, Wide Plain, Horse Adult, Active 12,5 Kg.

Tørfoder med hestekød og sød kartoffel


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning
Køb flere spar mere

Ulve jager deres bytte fra Rocky Mountains i Nordamerika, den arktiske tundra, bjergene og skovene i Europa til ørkenerne og stepperne i Centralasien. Dette forsyner dem med kød og næringsrige indmad, men også med grøntsager, frugter, bær, rødder og urter fra byttets maveindhold. Korn er ikke medtaget her. Sådan modtager ulven de vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og sekundære plantestoffer, den har brug for. Da ulven er stamfader til alle hunde, er vores Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. Vores udvalg af exceptionelle typer kød og næringsrige superfoods er baseret på ulvens levesteder og deres farverige kost. Wolfsblut tilbyder enhver hund en artsegnet og original kost, og med dens variation af varianter er der noget for enhver smag, som de kan tåle. Formlen for WIDE PLAIN ACTIVE tørfoder kombinerer ulveernæring med de seneste videnskabelige resultater om korrekt hundernæring.

De enkelte foderkomponenter i WIDE PLAIN ACTIVE blev sammensat med dyrlæger, så de passede til ulvens naturlige byttemønster og resultaterne af holistisk hundernæring. Wolfsblut tørfoder er derfor unikt.

 • Hundeernæring baseret på ulvemodellen
 • Opskrift med naturlige ingredienser
 • Frisk og letfordøjeligt hestekød som hovedingrediens
 • Uden korn, da det ikke forekommer i hundens forfaders naturlige kost og også er en af de mest almindelige allergitriggere hos hunde
 • Med værdifulde superfoods som brombær, hyldebær, aroniabær samt mælkebøtte, jordskok og ginseng med værdifulde ingredienser
 • Med naturlige præbiotika fra jordskok
 • Uden majs, gluten, soja, smagsforstærkere og kunstige tilsætningsstoffer (undtagen vitaminer og mineraler)
 • Udviklet med dyrlæger

Sammensætning:

Komplet foder til voksne hunde Hest 47% (heraf frisk hestekød 25%, hestefedt 13%, tørret hestekød 9%), kartofler, ærteprotein, kartoffelprotein, græskar, søde kartofler 4%, jordskokker, kikærter, mineraler, pastinak, fennikel, hørfrø, tomater, timian, merian, oregano, persille 0,1%, salvie, mannan oligosaccharider (præbiotiske MOS), fructo-oligosaccharider (præbiotiske FOS), brombær, hindbær, blåbær 0,1%, solbær, elderbær, aronia bær, nældebrød, Hawthorn 0,1%, mælkebøtte, ginseng, yucca schidigera ekstrakt

Analyse:

Råprotein 31%

Råfedt 21%

Råfiber 2,5%

Råaske 8%

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber:

Vitamin A (som retinylacetat) 25.730 IE, vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.730 IE, E-vitamin (som all-rac-alfa-tocopherylacetat) 835 mg. Sporstoffer: jern (som jernsulfat, monohydrat og jern(II)aminosyrechelat, hydrat) 95 mg, zink monohydrat og aminosyrezinkchelat, hydrat) 150 mg, mangan (som mangansulfat, monohydrat) 36 mg, kobber (som kobber(II)sulfat, pentahydrat og aminosyre kobber(II)chelat, hydrat) 15 mg, jod (som calciumiodat, vandfrit) 0,96 mg, selen (som natriumselenit) 0,23 mg. Aminosyrer: DL-methionin 2.126 mg, taurin 1.000 mg, L-carnitin 82 mg.

 • Søde kartofler : Ifølge den amerikanske sundhedsmyndighed CSPI er de en af de mest næringsrige grøntsager på grund af deres værdifulde fibre og høje indhold af beta-caroten og E-vitamin.
 • Græskar : Det er en af de laveste kalorieindhold grøntsager og rig på vitamin C, beta-caroten, mineraler og phytosteroler. De fibre, den indeholder, gør den meget fordøjelig og hjælper fordøjelsen.
 • Jordskok : Den indeholder en høj andel af inulin, som har en præbiotisk effekt og stimulerer væksten af sunde bakteriestammer i tarmen. En sund tarmflora har en positiv effekt på immunforsvaret.
 • Brombær : Bærene indeholder en særlig høj mængde magnesium og jern. Brombær slår også deres lokale slægtninge med deres indhold af provitamin A og vitamin E.
 • Hyldebær : Ud over anthocyaniner indeholder de sort-blå bær meget C-vitamin og folinsyre. Farvestoffet sambucyanin det indeholder siges også at have en anti-inflammatorisk effekt.
 • Aroniabær : Aronia indeholder store mængder plantestoffer, der siges at have særlige sundhedsmæssige fordele, såsom flavonoider og phenolsyre.
 • Hørfrø : Fibrene og slimet i de små korn har en positiv effekt på fordøjelsen og har et højt indhold af flerumættede Omega 3 fedtsyrer.
 • Mælkebøtte : Den imponerer med mange mineraler såsom magnesium, folinsyre, mangan og vitamin K. Dette vitamin spiller en vigtig rolle i blodpropper.
 • Fennikel : Den er rig på æteriske olier, der er gavnlige for fordøjelsen og tarmene. Den indeholder også vitale stoffer som kalium, A-vitamin, folinsyre, C-vitamin og silica.


Jo flere poser du køber, jo større rabat bliver udløst, du kan blande på tværs af alle typer Wolfblue hundefoder

2 poser - 10%

4 poser - 15%

Kontakt os for pris på større mængde info@bbhundefoder.dk

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024