Køb flere spar mere

Wolfsblut Hunters Pride Adult - 12,5kg

849,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: WB029
Mængderabat
Ved køb af 2: 764,96 kr.
Ved køb af 4: 722,46 kr.

Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. 

WOLFSBLUT, Hunters Pride, Adult, 12,5 Kg.

Tørfoder med fasan, and og kanin


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning
Køb flere spar mere

Ulve jager deres bytte fra Rocky Mountains i Nordamerika, den arktiske tundra, bjergene og skovene i Europa til ørkenerne og stepperne i Centralasien. Dette forsyner dem med kød og næringsrige indmad, men også med grøntsager, frugter, bær, rødder og urter fra byttets maveindhold. Korn er ikke medtaget her. Sådan modtager ulven de vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og sekundære plantestoffer, den har brug for. Da ulven er stamfader til alle hunde, er vores Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. Vores udvalg af exceptionelle typer kød og næringsrige superfoods er baseret på ulvens levesteder og deres farverige kost. Wolfsblut tilbyder enhver hund en artsegnet og original kost, og med dens variation af varianter er der noget for enhver smag, som de kan tåle. HUNTERS PRIDE tørfoderformlen kombinerer ulveernæring med de seneste videnskabelige resultater om korrekt hundernæring.

De enkelte foderkomponenter i HUNTERS PRIDE blev sammensat med dyrlæger, så de passer til ulvens naturlige byttemønster og resultaterne af holistisk hundernæring. Wolfsblut tørfoder er derfor unikt.

 • Hundeernæring baseret på ulvemodellen
 • Opskrift med naturlige ingredienser
 • Hypoallergen, frisk og letfordøjeligt vildt som hovedingrediens
 • Vildtkød har en lav andel af fedt og bindevæv, indeholder meget letfordøjeligt protein med høj biologisk værdi og er særligt rigt på vitaminer fra B-gruppen og mineralerne zink, jern og selen.
 • Vildtkød har en krydret og samtidig meget naturlig smag. I kombination med kartofler er vildtkød særligt populært hos hunde
 • Uden korn, da det ikke forekommer i hundens forfaders naturlige kost og også er en af de mest almindelige allergitriggere hos hunde
 • Med værdifulde superfoods som søde kartofler, græskar, persille samt solbær, jordskok og ginseng med værdifulde ingredienser
 • Med naturlige præbiotika fra jordskok
 • Uden majs, gluten, soja, smagsforstærkere og kunstige tilsætningsstoffer (undtagen vitaminer og mineraler)
 • En klassisk smag, der er meget populær
 • Udviklet med dyrlæger

Sammensætning:

Vildkød 44% (heraf fasan 13%, and 10%, kaninkød 10%, tørret andekød 6%, tørret vand bøffelkød 5%), kartoffel (13%), sød kartoffel (9%), ærter, græskar , andefedt, kikærter, mineraler, Pastinak, fennikel, jordskok, timian, merian, oregano, persille, salvie, moringa, hørfrø, tomater, brombær, hindbær, blåbær, solbær, hyldebær, aronia bær, tangblanding, spinat , rødbeder, tjørn, elskov, ginseng, mannan oligosaccharid (præbiotisk MOS), frukto-oligosaccharid (prebiotisk FOS), yucca schidigera ekstrakt

Vitaminer og mineraler:

Vitaminer: vitamin A (som retinylacetat) 21.871 IE, vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.471 IE, vitamin E (som alfa-tocopherolacetat) 710 IE, taurin 1.000 mg; Sporstoffer: vandfri calciumjodat 1,58 mg, selen 0,23 mg, jern 89 mg, kobber 23 mg, zink 159,8 mg, mangan 44,7 mg; Aminosyrer: DL-methionin 2.126 mg, L-carnitin 82 mg

Analyse:

Råprotein 25%

Råfedt 14%

Råfiber 3%

Råaske 9,5%

Vand 8%

Calcium 1,98%

Fosfor 1,34%

Energiberegning:

25% energi fra protein

35% energi fra fedt

40% energi fra kulhydrat

Kcal ME pr. 100 gr: 344,75

Energi fra KJ: 1441,06


 • Søde kartofler : Ifølge den amerikanske sundhedsmyndighed CSPI er de en af de mest næringsrige grøntsager på grund af deres værdifulde fibre og høje indhold af beta-caroten og E-vitamin.
 • Græskar : Det er en af de laveste kalorieindhold grøntsager og rig på vitamin C, beta-caroten, mineraler og phytosteroler. De fibre, den indeholder, gør den meget fordøjelig og hjælper fordøjelsen.
 • Persille : Persille bruges traditionelt som lægeplante i mange lande. Urten er rig på sekundære plantestoffer og betragtes som en antioxidant af høj kvalitet.
 • Solbær: Det er den absolut førende med hensyn til ingredienser. Især på grund af den høje koncentration af det mørke plantepigment anthocyanin og tre gange så meget C-vitamin som appelsiner eller citroner.
 • Jordskok : Den indeholder en høj andel af inulin, som har en præbiotisk effekt og stimulerer væksten af sunde bakteriestammer i tarmen. En sund tarmflora har en positiv effekt på immunforsvaret.
 • Ginseng : I Asien fungerer den som lægeplante Grunden til dette er plantens høje næringsindhold, som er rig på aminosyrer, vitaminer, kobber, jern og calcium.

Jo flere poser du køber, jo større rabat bliver udløst, du kan blande på tværs af alle typer Wolfblue hundefoder

2 poser - 10%

4 poser - 15%

Kontakt os for pris på større mængde info@bbhundefoder.dk

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024