Køb flere spar mere

Wolfsblut Green Valley Lamb & Salomon Adult - 12,5kg

799,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: WB043
Mængderabat
Ved køb af 2: 719,96 kr.
Ved køb af 4: 679,96 kr.

Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn.

WOLFSBLUT, Green Valley, Lamb & Salmon, Adult 12,5 Kg.

Tørfoder med lam og laks


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning
Køb flere spar mere

Ulve jager deres bytte fra Rocky Mountains i Nordamerika, den arktiske tundra, bjergene og skovene i Europa til ørkenerne og stepperne i Centralasien. Dette forsyner dem med kød og næringsrige indmad, men også med grøntsager, frugter, bær, rødder og urter fra byttets maveindhold. Korn er ikke medtaget her. Sådan modtager ulven de vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og sekundære plantestoffer, den har brug for. Da ulven er stamfader til alle hunde, er vores Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. Vores udvalg af exceptionelle typer kød og næringsrige superfoods er baseret på ulvens levesteder og deres farverige kost. Wolfsblut tilbyder enhver hund en artsegnet og original kost, og med dens variation af varianter er der noget for enhver smag, som de kan tåle. GREEN VALLEY tørfoderformlen kombinerer ulveernæring med de seneste videnskabelige resultater om korrekt hundernæring.

De enkelte foderkomponenter i GREEN VALLEY er sammensat med dyrlæger, så de passer til ulvens naturlige byttemønster og resultaterne af holistisk hundernæring. Wolfsblut tørfoder er derfor unikt.

 • Hundeernæring baseret på ulvemodellen
 • Opskrift med naturlige ingredienser
 • Frisk lam og frisk laks som hovedingrediens
 • Lam indeholder mange vigtige mineraler, især jern, zink og niacin - vigtige for celle- og bloddannelse,
 • Laks har en høj andel af omega-3 fedtsyrer, er høj i jern, magnesium og kalium og er rig på vitamin B6 og protein
 • Uden korn, da det ikke forekommer i hundens forfaders naturlige kost og også er en af de mest almindelige allergitriggere hos hunde
 • Med værdifulde superfoods som kartofler, fennikel, havtorn samt tomater, jordskokker og hyben med værdifulde ingredienser
 • Med naturlige præbiotika fra jordskok
 • Uden majs, gluten, soja, smagsforstærkere og kunstige tilsætningsstoffer (undtagen vitaminer og mineraler)
 • En klassisk smag, der er meget populær
 • Udviklet med dyrlæger

Sammensætning:

Lam og laks 59% (heraf frisk lam 18%, frisk laks 18%, tørret lam 9%, tørret laks 9%, lammefedt 2%, lam jus 2%, lakseolie 1%), kartofler 10%, kikærter, græskar, lucerne, pastinak, jordskok, fennikel, mineraler, tomater, timian 0,1%, merian, oregano, persille, salvie, brombær 0,1%, hindbær 0,1%, blåbær 0,1%, solbær, bærbær bær, havtorn, æbler 0,04%, gulerødder, spinat, løvstikke, hyben, kamille, marietidsel, pebermynte, morgenfrue, brændenælde, hvidtjørn, mælkebøtte, ginseng, anis, bukkehorn, mannan-oligosaccharider (præbiotiske MOS), fructo-oligosaccharider (præbiotisk FOS), Yucca Schidigera-ekstrakt.

Analyse:

Råprotein 30%

Råfedt 18%

Råfiber 3%

Råaske 9,8%

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

Vitamin A (som retinylacetat) 21.871 IE, Vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamin E (som all-rac-alpha-tocopherylacetat) 710 mg. Sporstoffer: jern (som jern (II) sulfat, monohydrat og jern (II) aminosyre chelat, hydrat) 95 mg, zink (som zink sulfat, monohydrat og aminosyrer zink chelat, hydrat) 150 mg, mangan (som mangan sulfat , monohydrat) 36 mg, kobber (som kobbersulfat, pentahydrat og aminosyre kobberchelat, hydrat) 15 mg, jod (som calciumiodat, vandfrit) 0,96 mg, selen (som natriumselenit) 0,15 mg. Aminosyrer: Taurin 1.000 mg, DL-methionin 2.126 mg, L-carnitin 82 mg.

 • Kartofler : De giver komplekse kulhydrater og fibre, er lavt fedtindhold og har 15 forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer såsom magnesium, jern, zink og fosfor samt en høj andel af kalium, vitamin B og C.
 • Fennikel : Fennikel er rig på æteriske olier, der er gavnlige for fordøjelsen og tarmene. Den indeholder også vitale stoffer som kalium, A-vitamin, folinsyre, C-vitamin og silica.
 • Havtorn : De appelsinbær har ti gange så meget C-vitamin som citroner, samt vitamin B12 og E, som er ansvarlige for at styrke immunforsvaret.
 • Tomater : På trods af deres syrlige smag betragtes de som alkaliske buildere, fordi de er rige på basiske mineraler som: B. kalium, kobber og jern.
 • Jordskok : Den indeholder en høj andel af inulin, som har en præbiotisk effekt og stimulerer væksten af sunde bakteriestammer i tarmen. En sund tarmflora har en positiv effekt på immunforsvaret.
 • Hyben : Hyben er en af de fødevarer, der er rigest på C-vitamin. Ud over C-vitamin indeholder hyben naturligt andre vitaminer og mineraler. Frem for alt skinner den med et højt indhold af calcium, kalium og kobber.
 • Anisfrø : De bruges ofte som hjemmemedicin på grund af de æteriske olier, de indeholder, som blandt andet beskrives som krampeløsende, antibakterielle og flatulerende.

Jo flere poser du køber, jo større rabat bliver udløst, du kan blande på tværs af alle typer Wolfblue hundefoder

2 poser - 10%

4 poser - 15%

Kontakt os for pris på større mængde info@bbhundefoder.dk

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024