Køb flere spar mere

Wolfsblut Cold River Trout Adult Medium - 12,5kg

799,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: WB041
Mængderabat
Ved køb af 2: 719,96 kr.
Ved køb af 4: 679,96 kr.

Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn.

WOLFSBLUT, Cold River, Trout, Adult 12,5 Kg.

Tørfoder med ørred og sød kartoffel


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sammensætning
Køb flere spar mere

Ulve jager deres bytte fra Rocky Mountains i Nordamerika, den arktiske tundra, bjergene, skovene og floder i Europa til ørkenerne og stepperne i Centralasien. Dette forsyner dem med kød og fisk og næringsrige indmad, men også med grøntsager, frugter, bær, rødder og krydderurter via byttets maveindhold. Korn er ikke medtaget her. Sådan modtager ulven de vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og sekundære plantestoffer, den har brug for. Da ulven er stamfader til alle hunde, er vores Wolfsblut tørfoder baseret på ulvens naturlige spisevaner. Den indeholder meget kød eller fisk kombineret med superfoods, der indeholder værdifulde ingredienser – ligesom i naturen, uden korn. Vores udvalg af exceptionelle typer kød og næringsrige superfoods er baseret på ulvens levesteder og deres farverige kost. Wolfsblut tilbyder enhver hund en artsegnet og original kost, og med dens variation af varianter er der noget for enhver smag, som de kan tåle. COLD RIVER tørfoderopskriften kombinerer ulveernæring med de seneste videnskabelige resultater om korrekt hundernæring.

De enkelte foderkomponenter i COLD RIVER blev sammensat med dyrlæger for at passe til ulvens naturlige byttemønster og resultaterne af holistisk hundernæring. Wolfsblut tørfoder er derfor unikt.

 • Hundeernæring baseret på ulvemodellen
 • Opskrift med naturlige ingredienser
 • Frisk og letfordøjelig ørred som hovedingrediens
 • Ørred og laks indeholder en høj andel af omega-3 fedtsyrer, har meget jern, magnesium og kalium og er rig på vitamin B6 og protein
 • Uden korn, da det ikke forekommer i hundens forfaders naturlige kost og også er en af de mest almindelige allergitriggere hos hunde
 • Med værdifulde superfoods som søde kartofler, kikærter, fennikel samt jordskok, ginseng og spirulina med værdifulde ingredienser
 • Med naturlige præbiotika fra jordskok
 • Uden majs, gluten, soja, smagsforstærkere og kunstige tilsætningsstoffer (undtagen vitaminer og mineraler)
 • En klassisk smag, der er meget populær
 • Udviklet med dyrlæger

Sammensætning:

Fisk 42% (heraf friske ørreder 25%, tørrede laks 7%, tørrede ørreder 7%, lakseolie 2%, laksefond 1%), søde kartofler 29%, kartofler 18%, mineraler, fennikel, Jordskok, kikærter, græskar, pastinak, havalger 0,3%, spirulina, brændenælde, tjørn, mælkebøtte, ginseng, mannan-oligosaccharider (præbiotisk MOS), fructo-oligosaccharider (præbiotisk FOS), Yucca Schidigera ekstrakt.

Analyse:

Råprotein 18%

Råfedt 9%

Råfiber 8,5%

Råaske 3%

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

Vitamin A (som retinylacetat) 21.871 IE, Vitamin D3 (som cholecalciferol) 1.471 IE, Vitamin E (som all-rac-alpha-tocopherylacetat) 710 mg. Sporstoffer: jern (som jern (II) sulfat, monohydrat og jern (II) aminosyre chelat, hydrat) 95 mg, zink (som zink sulfat, monohydrat og aminosyrer zink chelat, hydrat) 150 mg, mangan (som mangan sulfat , monohydrat) 36 mg, kobber (som kobber (II) sulfat, pentahydrat og aminosyre kobber (II) chelat, hydrat) 15 mg, jod (som calciumiodat, vandfrit) 0,96 mg, selen (som natriumselenit) 0,15 mg. Aminosyrer: DL-methionin 2.126 mg, taurin 1.050 mg, L-carnitin 82 mg.

 • Søde kartofler : Ifølge den amerikanske sundhedsmyndighed CSPI er de en af de mest næringsrige grøntsager på grund af deres værdifulde fibre og høje indhold af beta-caroten og E-vitamin.
 • Kikærter : Kikærter er bælgfrugter og er rige på sunde næringsstoffer. De indeholder højkvalitets planteproteiner, jern, B-vitaminer og calcium.
 • Fennikel : Fennikel er rig på æteriske olier, der er gavnlige for fordøjelsen og tarmene. Den indeholder også vitale stoffer som kalium, A-vitamin, folinsyre, C-vitamin og silica.
 • Jordskok : Den indeholder en høj andel af inulin, som har en præbiotisk effekt og stimulerer væksten af sunde bakteriestammer i tarmen. En sund tarmflora har en positiv effekt på immunforsvaret.
 • Ginseng : Den bruges som lægeplante i Asien. Grunden til dette er plantens høje næringsindhold, som er rig på aminosyrer, vitaminer, kobber, jern og calcium.
 • Spirulina : Algerne er rige på proteiner af høj kvalitet og har et højt indhold af vitamin B12 og jern.

Jo flere poser du køber, jo større rabat bliver udløst, du kan blande på tværs af alle typer Wolfblue hundefoder

2 poser - 10%

4 poser - 15%

Kontakt os for pris på større mængde info@bbhundefoder.dk

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024