Primacat kattegrus ultra compact 7 kg - vanilje

kr.99,95
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 9263

7 KG.

  • Næsten støvfri
  • Binder effektivt lugt
1
+
Tilføj til kurv
PrimaCat Ultra Compact er et kattegrus af høj kvalitet fremstillet af 100% naturligt ler, altså grå natrium bentonit. De finkornede sandkorn er stærkt absorberende, hurtigt og effektivt bindende ubehagelige lugte, derudover har bentonit i sig selv antibakterielle egenskaber. Med Ultra Compact kattegrus kan du rense din kattebakke på et øjeblik, da de faste klumper, der dannes af sandet, er lette at løfte ud af det rene sand. Sandets milde vanilje duft gør det endnu mere behageligt at håndtere, og den meget fine tekstur føles dejlig og blød under din kats poter.

Takket være sin fremragende sugeevne holder Ultra Compact kattegrus lang tid. Det næsten støvfrie sand holder også stederne rene, da det bliver i kattebakken og støv støtter også din kats sundhed, da sandstøv ikke kommer til at irritere din kats lunger.

Den fuldt genanvendelige 7-liters papkasse med bærehåndtag er praktisk.

Katten er meget omhyggelig med renheden af sin kattebakke. Fjern faste klumper fra kattebakken dagligt, og tilføj en passende mængde nyt sand for at erstatte dem. Skift f.eks. Sandet helt en gang om ugen, eller når sandet ser snavset ud. Kattebakken skal ikke lugte. Kattesand kan tilstoppe afløb skal ikke lande i kompost, så klumper og snavset affald, der er opsamlet fra bakken, skal bortskaffes med blandet affald.

Hvis du vil prøve et nyt kattegrus-mærke eller en kvalitet til din kat, skal du gradvist vænne din kat til det nye grus. En kat vil måske ikke gå i sin kattebakke, hvis alt sandet er ændret på en gang, eller sandet ellers er ubehageligt for katten. Tilføj et tyndt lag nyt sand oven på det gamle sand for at vænne katten til duften og strukturen af det nye sand. Udskift det gamle sand helt med et nyt, når det nye sand virker kedeligt nok for katten.

  • Behagelig vanilje duft
  • Solidt, let at rengøre klumper
  • Næsten støvfri
  • Binder effektivt lugt

SAMMENSÆTNING

  • Natrium bentonit, vanilje

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024