EQDOG Pro leash ll - orange

459,95 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 502-440
Størrelse: Længde = 200 cm. Bredde = 25 mm.
1
+
Tilføj til kurv
  • Justerbar i længderne 190/150/80 cm
  • Mange anvendelsesområder
  • 1 karabin i letvægts aluminium med svirvel
  • 1 karabin anodiseret med svirvel
  • Special vevd webbing polsteret med neopren
  • Slidstyrke i top
  • Mulighed for kobling af 2 hunde
  • Gå-pænt i snor træning

Justerbar multifunktionsline, dobbeltline, dressurline og gå-pænt-i-snor line kaldes den også i hundesproget. Pro LeashII ™ har 2 karabiner hvilken gør linen ideel til alle former for træning, hvor du har behov for flere muligheder med kort og lang line.

Gå-pænt-i-snor træning kan linen også bruges til da dette netop kræver 2 karabiner. De 2 karabiner gør det også muligt at lave kobling til 2 hunde og selvfølgelig kan linen også bruges på dine daglige gåture.

Karabin 1 er bare unik og et kapitel helt for sig. Med inspiration fra Out-Door verdenen har vi fundet de funktionelle egenskaber brugbare til en karabin på hundelinen - Og vi er super stolte over resultatat.

EQDOG® karabinen er special fremstillet i anodiseret aluminium hvilket giver den fænomenale lave vægt på kun 20 gram.

Den har indbygget svirvel og karabinen kan modstå træk på mere end 500 kg! Denne patenteret karabin fra EQDOG® gør det hurtigt og nemt at koble din hund på og af linen. Karabinens størrelse giver dig mulighed for at koble din hund selvom du har handsker på. En karabin der er total overlegen på mange områder. Den tåler saltvand, sand og grus, og den kan stadig åbne og lukke! Prøv selv at udfordre den. En karabin der sikrer en stærk, sikker og tryg forbindelse mellem dig og din hund. Den lave vægt gør også karabinen anvendelig til mindre hunde.

Karabin 2 Karabinen er den kendte klassiske med svirvel i en anodiseret udgave. Den samlede længde på linen er 2 meter og giver din hund nok plads til at udforske sine omgivelser til en vis grad.

De 3 metalringe på Pro Leash™ gør det muligt med 3 justeringer på 190, 130 og 100 cm.

Du kan koble linen som lækkert håndtag eller du kan justere linen, så du kan bære den over skulderen. EQDOG® Pro Leash II™ er fremstillet i vores egen specielle nylon webbing, hvilket har ekstrem stor slidstyrke. Webbingen er polsteret med neopren som giver en blød og behagelig touch, Du får simpelthen ikke en mere lækker line at arbejde med, og samtidig har du uanede muligheder med Pro Leash II™.

Pleje: Håndvaskes med lunkent vand og mild sæbe. Lufttørres.

FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING

1-2 hverdage

RETURRET

14 dage

BB Hundefoder © 2024